Direct naar de inhoud van deze pagina

Secret Santa's Gezocht!

De feestdagen staan weer voor de deur! Ben jij op zoek naar meer gezelligheid of heb je zelf gezelligheid, hulp of een lieve boodschap te bieden aan mensen? Lees dan verder! 

We zijn net als vorig jaar op zoek naar 'Secret Santa's'. Vaak wordt met een 'Secret Santa' bedoeld dat iemand in het geheim een cadeautje koopt voor iemand anders. Dat gaan we niet doen en durven we niet van je te vragen, maar we willen wel graag een lieve of gezellige boodschap uitdelen of ondersteunen bij het vinden van een maatje of een helpende hand!
Hieronder hebben we al een paar leuke ideeën op een rij gezet.

Gezellige Santa

Vind jij samen eropuit gaan ook leuker dan alleen op stap? Of sport jij ook liever samen dan in je uppie? Drink jij die koffie ook liever met z'n tweeën dan alleen? Plaats je aanbod voor gezellig gezelschap dan op onze site! 
Plaats je aanbod

Een ander idee: kijk eens bij de vragen voor maatjes, gezelschap en er op uit. Wie weet spreekt 1 van de vragen je aan, en vind je daar iemand met wie je eenmalig of vaker iets leuks kunt gaan doen. Check de hulpvragen

Schrijvende Santa

Wie wordt er nou niet blij van een kaartje?! Wij in ieder geval wel!  Dus aan de slag met die kerstkaarten! En met een persoonlijke, gezellige of lieve boodschap op de kaart geef je net die leuke plus. Los van je vrienden, buren en familie zijn er vast nog meer mensen die blij worden van een kaartje. Weet je even niet aan wie, geef dan je kaartje(s) af bij ons. Wij gaan, net als vorig jaar, kaartjes bezorgen bij diverse zorgorganisaties in de gemeente Eersel. Je kunt je (zelfgemaakte of zelfgekochte ;-) kaartjes bij ons of bij de balie van het gemeentehuis afgeven en wij zorgen voor een mooie bestemming. Let op: kaartjes moeten uiterlijk woensdagochtend 18 december voor 10 uur 's ochtends binnen zijn.
Leuk om te weten: Basisschool Wereldwijs in Eersel doet al mee met de kerstkaartenactie. De groepen 5 en 6 zijn druk bezig om mooie kaarten te maken, en plakken er ook een mooie les aan vast over het thema eenzaamheid. We weten zeker dat we met die kaarten weer een heleboel mensen blij kunnen maken!

Handige Santa

Wat is er nou fijner dan iemand praktisch te kunnen helpen? Met een klusje in of om het huis, of bijvoorbeeld met de boodschappen of een ritje naar het ziekenhuis. Misschien ken je iemand die je zo kunt helpen. Maar als dat niet het geval is, zijn er in de gemeente altijd mensen die wel hulp nodig hebben. Bekijk hun vragen hier, of zet je eigen aanbod op de website. Wie weet wat voor mooie reacties je ontvangt! 

Voor vragen: neem gerust contact op!

Staat er voor jou niets tussen wat bij je past? Maar wil je wel wat doen voor een ander? Vrijwilligerswerk komt in alle soorten en maten en je maakt met jouw talent al snel een ander blij!
Dus schrijf je in als vrijwilliger en plaats je eigen unieke aanbod op de site. Speciaal voor de komende periode of (ook) voor het nieuwe jaar. Dan start je 2020 zeker goed! 
En weet je niet precies wat jouw Santa-talent is? Doe dan de ludieke test hieronder!

Ik wil met iets anders helpen