KempenEnergie - Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 2 feb. 2016

Plaats:
Eersel
Even voorstellen:
Kempenenergie geeft informatie en advies over energiebesparende maatregelingen en duurzame energie opwekking. Kempenenergie is een vereniging van vrijwilligers die samenwerken om De Kempen Energieneutraal te krijgen en de opbrengsten van energie in De Kempen te behouden. Er zijn drie loketten: Bibliotheek Eersel, Bladel en Oirschot die iedere zaterdag tussen 10 en 12 open zijn en vrij toegankelijk. Wij zoeken mensen die met ons mee willen denken, aan willen sluiten bij één van de teams: PR en communicatie, loketdiensten en advies, collectieve zonne projecten, monitoring energie in huis, energiescans aan huis geven en informatie avonden verzorgen. Genoeg te doen dus voor mensen met een passie voor energie en verduurzaming van onze leefomgeving.
Mijn ervaring:
De vrijwilligers bij KempenEnergie brengen ieder hun eigen ervaring en kennis mee en worden tevens bijgeschoold. Achtergronden zijn o.a.: architecten, bouwkundigen, docent, Interieurstylist, veearts, marketeer, accountant, vrachtwagen chauffeur, etc.
Het belangrijkste is jouw passie en interesse voor de vraagstukken over energie. Wil jij meehelpen met het duurzaam maken van jouw omgeving? Wij ontmoeten je graag tijdens een van onze loketten of maak een afspraak!

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Eerselvoorelkaar
  • KempenEnergie is eerder via deze website geholpen

Afbeelding over Medewerker energieloket
Eersel-kom en Lindeakkers

Medewerker energieloket

KempenEnergie

De vrijwilligers van KempenEnergie bieden inwoners van de Kempen verschillende diensten aan. Eén van die diensten is het Energieloke...

KempenEnergie
90% profielsterkte
Aangesloten bij:
KempenEnergie
KempenEnergie
Eersel