Oktober

Adres
Wielewaal 10
Vestigingsplaats
Bladel
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
https://www.zorginoktober.nl/
Omschrijving
Oktober | voorheen RSZK

Het is oktober. De tijd van het jaar waarin de eens groene blaadjes aan de bomen langzaam verkleuren in een warm rood, geel en bruin kleurenspel. Je bent in de herfst van je leven, waarin je weliswaar ouder wordt, maar in al je veelkleurigheid mag zijn wie je bent.

Je kan misschien niet meer alles zelf, maar vergeet niet: de herfst is ook de tijd van de oogst. Oktober staat voor een organisatie waar je de kans krijgt om juist díe dingen te oogsten die passen bij wie jij bent. Zorg en ondersteuning waardoor je jezelf ook in dit moment van je leven thuis voelt.

Wat verborgen bleef onder de kleuren van het voorjaar en de zomer kan zich alsnog laten zien. Waar eerder geen tijd voor was, kan nu naar boven komen en bijdragen aan deze nieuwe fase in je leven.

Ons werkgebied omvat de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-de Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre. Zorg op maat, met een lokale kleur. Dat is wat wij bieden aan onze cliënten. Op dé plek waar zorg nodig is. Aan jonge en oudere senioren, chronisch zieken en gehandicapten die als gevolg van ouderdom, ziekte of een handicap beperkingen ervaren.

Voor iedereen
Wonen in één van onze woon-zorgcentra mag niet ten koste gaan van de zelfredzaamheid van onze cliënt. In deze woon-zorgcentra bieden wij een grote diversiteit aan zorg en diensten. Voor iedere doelgroep, zoals mensen met een lichamelijke beperking of mensen die moeten revalideren. Maar ook voor dementerenden of mensen met een levensverwachting van minder dan 3 maanden.

Zorg en diensten aan huis
Vitaal en fit thuis blijven wonen is natuurlijk het prettigst. En dus bieden we een grote diversiteit aan zorg en diensten aan huis. Van thuiszorg of hulp bij het huishouden tot behandelingen aan huis, van maaltijdservice tot personenalarmering en van klussendienst tot het bieden van gezelschap aan ouderen en welzijnsdiensten. Maar ook dagactiviteiten in onze woon-zorgcentra voor senioren die zelfstandig wonen maar behoefte hebben aan gezelschap of structuur.
Omgeving Hulpvraag omschrijving Type dienst
Eersel Mooie moment vrijwilliger 't Hofhuys Activiteitenbegeleiding
Eersel Vrijwilliger confectieatelier Activiteitenbegeleiding
Eersel, Duizel Gastvrouw/-heer - Oktober Hofhuys Bergeijk Maaltijden & koken
Duizel, Eersel Wandelaars gezocht voor 't Hofhuys Activiteitenbegeleiding
Duizel, Eersel Ondersteuning maandelijkse viering - Oktober Hofhuys Bergeijk Gastvrouw / -heer
Eersel, Duizel Tuinwerkzaamheden met cliënten Oktober Hofhuys Bergeijk Gastvrouw / -heer
Eersel, Duizel, Steensel, Wintelre, Vessem, Knegsel Activiteitenbegeleiding - Oktober Kerkebogten Eersel Gastvrouw / -heer
Eersel Gaat u aan de slag bij onze groepswoningen Kerkebogten? Gastvrouw / -heer
Eersel, Duizel, Steensel, Wintelre, Vessem, Knegsel Wandelclub Oktober Kerkebogten Eersel Gastvrouw / -heer
Eersel Klusmaatje Oktober Kerkebogten Klussen & techniek
Vorige 1 2
Logo van Oktober