Direct naar de inhoud van deze pagina

Helpen opent jouw WERELD

Gratis tickets naar wereldbestemmingen

Open je hart

Open je hart en de WERELD opent zich voor jou! Nieuwe mensen leren kennen, nieuwe dingen leren, het avontuur tegemoet gaan. Wij bieden jou het ticket tot WERELDSE ervaringen! En dat gewoon vanaf je eigen bank...

Ready for take-off?

WERELDen verkennen

Benieuwd welke werelden er voor jou kunnen openen? Wat denk je van de volgende bestemming:

Ticket to deze 87 jarige dame die van kienen houdt

Klimaat: optimaal voor spelletjes

Cultuur: open staan voor gezelligheid en kienen

Bestemming: deze enthousiaste dame op leeftijd is op zoek naar iemand die zin heeft om iedere woensdagavond mee te gaan kienen. Het kienen is vlakbij, maar deze dame, die binnenhuis met rollator loopt, is voor het naar buiten gaan afhankelijk van een rolstoel. Ze vindt het fijn als iemand haar rolstoel kan duwen en gezellig met haar meegaat naar het kienen.

www.eerselvoorelkaar.nl/hulpvragen/73683

Ticket to de prachtige (moes)tuin van Kempenmuseum De Acht Zaligheden

Klimaat: heerlijk weer om te tuinieren

Cultuur: open staan voor zand aan je handen én gezelligheid

Bestemming: de mooie (moes)tuin van Kempenmuseum De Acht Zaligheden. Het museum is op zoek naar gezellige dames en heren die het leuk vinden om ook een keer of vaker aan de slag te gaan in de prachtige tuin van het museum. Dus heb je groene vingers, of vind je het niet erg dat je vingers juist flink vies worden én je vindt het leuk om samen aan de slag te gaan, reageer dan op deze vraag:

www.eerselvoorelkaar.nl/hulpvragen/73726

Ticket to de prachtige geschiedenis van Duizel, Eersel en Steensel

Klimaat: verandert in de loop van de eeuwen

Cultuur: een heleboel! En ook nog een reis in de tijd! Onder andere vastgelegd op beeld. Heemkundige Studiekring De Acht Zaligheden kan je er alles over vertellen. Deze groep vrijwilligers met passie voor de geschiedenis van toen, volgt de hedendaagse veranderingen ook op de voet. Ze kunnen op allerlei terreinen nog ondersteuning gebruiken. Wat denk je van lid worden van de fotostudiegroep. Als jij passie hebt voor fotografie, en je vindt het net als de leden, belangrijk dat ook jouw kleinkinderen, en hun kleinkinderen nog kunnen zien hoe het nu is in het mooie Duizel, Eersel en Steensel, kijk dan eens naar deze mooie vacature:

www.eerselvoorelkaar.nl/hulpvragen/29597

Ontdek jouw ultieme bestemming!

Voor elke WERELD een vrijwilliger

Houd je niet van kienen, tuinieren of fotografie? Misschien ben je handig in en rondom het huis, wil je helpen bij het bezorgen van maaltijden of is een maatje zijn voor een jongere met autisme juist de WERELD waar jij je goed bij voelt. Maak dan een account aan en kijk welke hulp jij in jouw buurt kunt bieden. Het kan op frequente basis, maar ook 1x per maand of jaar. Er is altijd passend vrijwilligerswerk te vinden, op de manier waar jij je prettig bij voelt.


Start je eigen avontuur!

Geïnspireerd...?
Meld je aan

Registreer hier

Meer inspiratie?

Bekijk alle verhalen