Coördinator FSC Old Stars Walking Korfball

Coördinator FSC Old Stars Walking Korfball

Regelmatig
Eersel
 • Gastvrijheid & horeca
 • Activiteitenbegeleiding
 • Belangenbehartiging & goede doelen
 • Sport & beweging
 • Sociaal & welzijn

Bij FSC Korfbal, de korfbalvereniging van Knegsel en Steensel volgen iedere vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur de senioren van het Old Stars Walking Korfball team een training. Omdat de trainingen op vrijdagochtend plaatsvinden, kunnen bestuursleden van FSC niet altijd aanwezig zijn. We vinden het wel belangrijk dat er korte lijntjes zijn tussen de organisatie en de groep deelnemers. Daarvoor zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste coördinator die deze cursus / trainingen qua organisatie in goede banen kan leiden. Bij Old Stars Korfball komen sport en gezelligheid samen. Het concept werkt als volgt:
Vanaf 9.30 uur is voor het Old Stars team ontvangst met koffie en thee. Om 10.00 uur betreden ze het veld voor een training speciaal aangepast aan ouderen (55+). De training sluiten zij af met een partij Walking Korfball, een speciaal aangepaste variant van het bekende korfbalspel waarin je bijvoorbeeld niet mag rennen. Rond 11.15 uur begint de 3e helft waarin er nog even rustig kan worden gebuurt in de kantine. Supergezellig toch?

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die houdt van de gezelligheid en dicht bij deze groep oudere sporters wil staan en het mede mogelijk maakt dat wij als korfbalvereniging ook deze maatschappelijk belangrijke groep deze hele leuke activiteit aan kunnen bieden.

Taken bestaan onder andere uit het openen van de kantine, communicatie over afgelastingen/ trainingstijden met de groep, het registreren van afmeldingen, het draaien van bardienst op vrijdagochtend en het bestuur op de hoogte houden van wat er speelt binnen de groep. We zijn ook al geholpen als je dit bijvoorbeeld eens in de twee weken wilt doen of slechts een deel van de beschreven taken op je wil nemen.

Nieuwsgierig of interesse? Neem snel contact op door een bericht te sturen. Dat kan natuurlijk ook als je gewoon interesse hebt om deel te gaan nemen!

 • De hulpvraag van Carlo is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Eerselvoorelkaar
 • Carlo is eerder via deze website geholpen
Laat Carlo weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Coördinator FSC Old Stars Walking Korfball" van Carlo.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Eerselvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo FSC Korfbal
Geplaatst door:
Profielfoto van Carlo
50% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Carlo
 • De hulpvraag van Carlo is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Eerselvoorelkaar
 • Carlo is eerder via deze website geholpen

Meer hulpvragen van Carlo namens FSC Korfbal

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Trainer/Trainster Kangoeroe Klup FSC Korfbal Knegsel Maatje, buddy & gezelschap