Leuke bestuursfuncties bij stichting BOS! Iets voor jou?

Leuke bestuursfuncties bij stichting BOS! Iets voor jou?

Plaats:
Eersel-kom en Lindeakkers
Categorie:
Administratie, Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
Geschikt voor:
onbetaalde hulp van een vrijwilliger
Tijdsbesteding:
regelmatig
Tip anderen via:

Stichting BOS staat voor stichting Beheer Ontmoetingscentra voor Senioren. Wij zijn een actieve vrijwilligersorganisatie van en voor senioren in het kerkdorp Eersel en beheren er 2 gezellige accommodaties: De Eikenburg en ’t Stökske. Je leest meer over onze stichting en de activiteiten in ons profiel.

Alle vrijwilligers, en dat geldt ook voor de bestuursleden, doen met veel enthousiasme hun werk, waardoor er betrekkelijk weinig verloop is. Toch zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe mensen die de plaats kunnen innemen van vrijwilligers die door leeftijd of gezondheid moeten afhaken.
Er is nu dringend behoefte aan kandidaten, die binnenkort vrijkomende plaatsen in het bestuur kunnen opvullen. Het gaat om 3 bestuursfuncties voor diverse taken in het bestuur. Met name zoeken we mensen voor het secretariaat en notuleren.

Vind jij het leuk om samen te werken met anderen en samen een (vernieuwende) bijdrage te leveren aan het besturen van onze gezellige vrijwilligersorganisatie, dan nodigen we jou uit om nu een stap in die richting te zetten !

Het werk in het BOS-bestuur is prettig en we gaan in een vriendschappelijke sfeer met elkaar om. We dragen samen verantwoordelijkheid, werken samen, vullen elkaar aan en hebben respect voor ieders mening. In ons bestuur kun je je eigen interesse en kwaliteiten kwijt.
In goed overleg worden bestuurstaken verdeeld, afhankelijk van je bekwaamheden en wat je aantrekkelijk vindt. Het gaat dan om taken, die horen bij de secretarisfunctie of vervanging daarvan (postbehandeling en verzorging correspondentie, agendering en notulering bestuursvergaderingen). Maar bijvoorbeeld ook over de redactie van het periodiek Informatiebulletin voor de vrijwilligers, over de voorbereiding van specifieke voorstellen voor het bestuur of over het optreden als contactpersoon van het bestuur met de werkvloer en/of met de parttime (professioneel) coördinator beheer.

Misschien is een bestuursfunctie bij BOS echt iets voor jou. Wij hopen dat je je aangesproken voelt en dat je in een persoonlijk gesprek wilt onderzoeken of je ons bestuur wilt komen versterken!
We zouden het heel fijn vinden als je in dat geval contact opneemt met Ria van der Aalst, de huidig secretaris van het bestuur. Dat kan door een berichtje te sturen via Eerselvoorelkaar, via het steunpunt of door Ria te bellen: telefoonnummer [telefoonnummer verborgen]. Ook kun je mailen naar: [e-mailadres verborgen].
Van de bestuursvacatures zijn uitgebreidere taakomschrijvingen beschikbaar.

  • De hulpvraag van Ria is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Eerselvoorelkaar
  • Ria is eerder via deze website geholpen
Laat Ria weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Geplaatst door:
Profielfoto van Ria
Ria
40% profielsterkte
  • De hulpvraag van Ria is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Eerselvoorelkaar
  • Ria is eerder via deze website geholpen
Geschikt voor:
onbetaalde hulp van een vrijwilliger
Tijdsbesteding:
regelmatig