Vrijwilligers in gemeente Eersel

Sorteer op:
 • Profielfoto van Eefje

  Praatje met een Maatje

  Geplaatst door Eefje
  Wél!zijn de Kempen is gestart met een tijdelijke bellijn: Praatje met een Maatje. De telefoonlijn is bedoeld voor mensen uit de Kempen die tijdens de Coronacrisis minder contacten hebben en binnen mo... Lees meer
 • Profielfoto van Eefje

  Praatje met een Maatje

  Geplaatst door Eefje
  Wél!zijn de Kempen is gestart met een tijdelijke bellijn: Praatje met een Maatje. De telefoonlijn is bedoeld voor mensen uit de Kempen die tijdens de Coronacrisis minder contacten hebben en binnen mo... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 231 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Eefje

  Praatje met een Maatje

  Geplaatst door Eefje
  Wél!zijn de Kempen is gestart met een tijdelijke bellijn: Praatje met een Maatje. De telefoonlijn is bedoeld voor mensen uit de Kempen die tijdens de Coronacrisis minder contacten hebben en binnen mo... Lees meer
 • Profielfoto van Eefje

  Praatje met een Maatje

  Geplaatst door Eefje
  Wél!zijn de Kempen is gestart met een tijdelijke bellijn: Praatje met een Maatje. De telefoonlijn is bedoeld voor mensen uit de Kempen die tijdens de Coronacrisis minder contacten hebben en binnen mo... Lees meer
 • Profielfoto van Kim

  Aanbod van Kim

  Geplaatst door Kim
  Ik zou graag iets doen voor een ander tijdens deze moeilijke tijd met het Coronavirus. Heeft u hulp nodig om boodschappen te doen, op de kinderen te passen of wilt u gewoon even gezellig praten? Laat ... Lees meer
 • Profielfoto van Eefje

  Praatje met een Maatje

  Geplaatst door Eefje
  Wél!zijn de Kempen is gestart met een tijdelijke bellijn: Praatje met een Maatje. De telefoonlijn is bedoeld voor mensen uit de Kempen die tijdens de Coronacrisis minder contacten hebben en binnen mo... Lees meer
 • Profielfoto van Sander

  Aanbod van Sander

  Geplaatst door Sander
  Hallo allemaal, Ik zou graag de ouderen en mensen willen helpen die in deze tijden extra hulp nodig hebben omdat ze de deur niet uit kunnen en een risicofactor zijn. Betreft mensen in de gemeente Eers... Lees meer
 • Profielfoto van Eefje

  Praatje met een Maatje

  Geplaatst door Eefje
  Wél!zijn de Kempen is gestart met een tijdelijke bellijn: Praatje met een Maatje. De telefoonlijn is bedoeld voor mensen uit de Kempen die tijdens de Coronacrisis minder contacten hebben en binnen mo... Lees meer
 • Profielfoto van Nelleke

  Aanbod van Nelleke

  Geplaatst door Nelleke
  Als ik kan helpen, doe ik dat graag. Lees meer
 • Profielfoto van Aaf

  Aanbod van Aaf

  Geplaatst door Aaf
  Graag wil ik mensen helpen waar nodig. Met een spelletje doen op internet, een kaartje in de bus doen. Met voldoende afstand boodschapje doen voor iemand. Mocht ik iets kunnen betekenen voor iemand ... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.