Direct naar de inhoud van deze pagina

Duizel, Eersel, Knegsel, Steensel, Vessem en Wintelre... Eerselvoorelkaar is er ook voor jouw dorp!


Duizel, Eersel, Knegsel, Steensel, Vessem of Wintelre...op Eerselvoorelkaar vind je het aanbod en de vragen naar vrijwilligerswerk en betaalde ondersteuning (bv. door een ZZP-er) in je eigen dorp. Om het je makkelijk te maken, hebben we voor ieder dorp eigen pagina's gemaakt. Zo kun je met één druk op de knop de hulpvragen in je dorp vinden of het hulpaanbod. Ook biedt de website de mogelijkheid om als vereniging of organisatie activiteiten bekend te maken in je eigen dorp, via de prikbordfunctie. En geef je als organisatie een cursus in één van de dorpen? Ook die kun je op de website kwijt.

Help iemand bij jou in de buurt:

Klik op het dorp waar jij woont en ontdek meteen of jij de handen uit de mouwen kunt steken voor iemand uit de buurt of aan de slag kunt gaan als vrijwilliger bij een organisatie.

de dorpen

Hoe kun je reageren?
Wil je reageren op het hulpaanbod of een hulpvraag? Maak dan een profiel aan, door je te registreren op de website. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van Eerselvoorelkaar.nl. Dat is in een paar minuten geregeld. Ook als je nog niet de passende hulpvraag of het passende hulpaanbod ziet op de website, is het handig om een profiel aan te maken. Je kunt dan ook zelf beschrijven wat je zoekt, en je kunt zelf kiezen of dat je hulpaanbod of je hulpvraag zichtbaar zijn op de website.

Door je aanmelding word je, als je wilt, wekelijks automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwe hulpvragen in de buurt, die passen bij je interesses. Daarnaast wordt je hulpaanbod (indien gewenst) getoond aan mensen in de buurt die op zoek zijn naar hulp. Zij kunnen contact met je opnemen.

Betrouwbaar & veilig
Eerselvoorelkaar.nl zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt.

Tip: een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdek je of het klikt en kun je elkaars wensen en behoeften bespreken.
Wij, de medewerkers van Steunpunt Vrijwilligerswerk Eersel, die in het team van Eerselvoorelkaar zitten, kunnen je begeleiden en adviseren als je als particulier hulp vraagt. Ook kunnen we je ondersteunen en aanwezig zijn, eventueel op een neutrale plek zoals het gemeentehuis, bij het selectiegesprek als je een vrijwilliger hebt gevonden. Neem dus gerust contact met ons op!


"Als iedereen een ander helpt, zijn we allemaal geholpen."