Direct naar de inhoud van deze pagina

Date met een doel

Of je nu een afspraak hebt met je vriend(en), een nieuwe date of met je date die al jaren meegaat; met z'n tweeën iets origineels doen is altijd leuk!

Uitdaging :-)

We hebben daarom een leuke uitdaging voor jullie: doe een keer samen iets goeds voor iemand anders of voor een club in je buurt. Helpen bij een evenement, de hond van iemand anders uitlaten, in de tuin helpen, een boodschap doen voor iemand anders of samen langs de deur om te collecteren voor een goed doel. Je leert elkaar op een andere manier kennen en maakt ook nog eens die ander heel happy!

eenmalig vrijwilligerswerk 3

Durf jij het aan?

Ook iets origineels ondernemen samen? Bekijk dan eens de hulpvragen die geschikt zijn als date voor 1 keer of voor net wat vaker. We hebben leuke eenmalige klussen! Maar ook onze bar- en kantineklussen zijn heel gezellig. En wat te denken van onze vragen die (ook) geschikt zijn voor jongeren en leerlingen die een maatschappelijke stage zoeken. Inspiratie genoeg!

En vind je daar niks bij, dat bij jullie past? Ga dan de uitdaging aan om jullie eigen aanbod te plaatsen op onze site. We weten zeker dat jullie enthousiaste reacties ontvangen.

Go for it!

Nog geen date gepland? Stap over de drempel en vraag bijvoorbeeld iemand uit de buurt, van je werk, school of sportclub. Maken jullie samen de wereld weer een beetje leuker!

banner red de wereld terwijl je date