Cursussen van de Bibliotheek

Startdatum:
Geen datum bekend
Einddatum:
Geen datum bekend
Kosten deelname:
Gratis
Beschrijving:
Als lid van de Bibliotheek kun je elk jaar gratis twee online cursussen volgen. Er zijn vijf verschillende categorieën en daarbinnen weer de keuze uit diverse cursussen. De categorieën zijn:
- Vrije tijd
- Persoonlijke ontwikkeling
- Computer en nieuwe media
- Gezondheid en opvoeding
- Talen
Kortom: voor ieder wat wils.

Hoe werkt het?
Ga naar: http://www.bibliotheek.nl/cursussen
Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kun je twee online cursussen kiezen. Als bonus krijg je iedere maand een korte cursus cadeau. De cursussen bestaan uit een aantrekkelijke mix van tekst en veel videomateriaal. Alle cursussen hebben het kwaliteitskeurmerk van Cedeo. Om een cursus te volgen, heb je alleen verbinding met het internet nodig.
Kies een cursus uit het cursusoverzicht. Je komt dan bij meer uitleg over inhoud, niveau en studieduur. Is dit de cursus die je zoekt? Klik daar op 'Kies cursus', daarmee maak je je keuze definitief. Een gekozen cursus kun je niet ruilen of retourneren.
Je logt vervolgens in. Is dit je eerste cursus? Dan meld je je ook eenmalig aan via het aanmeldformulier. Na het aanmelden kom je in jouw persoonlijke cursusomgeving waar je cursus voor je klaarstaat. Hier vind je ook de cursus van de maand.
Je volgt de cursus van je keuze in je eigen tijd en tempo. Je hebt alleen internet nodig. Na het aanmelden kom je in je persoonlijke cursusomgeving waar je cursus voor je klaarstaat.