Direct naar de inhoud van deze pagina

Contact

Wil je meer weten over Eerselvoorelkaar.nl of heb je liever persoonlijk contact? Dan kun je natuurlijk terecht bij ons team van Eerselvoorelkaar. We helpen je graag! In ons team zitten medewerkers van Steunpunt Vrijwilligerswerk Eersel en de gemeente Eersel. Maar let op: tijdens de zomervakantie is het Steunpunt gesloten.

Team Eerselvoorelkaar Vrijwilligersmarkt

Wil je ons bereiken, dan kun je gebruik maken van het contactformulier hieronder. Heb je technische vragen over het gebruik van de website, dan kun je ook contact opnemen met de helpdesk van onze partner NLvoorelkaar. De helpdesk is op werkdagen van 9.00 uur tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 088-8000603.
Je kunt ook mailen naar info@nlvoorelkaar.nl. Vermeld wel dat je vraag betrekking heeft op de website Eerselvoorelkaar. De helpdesk ondersteunt namelijk verschillende websites die gekoppeld zijn aan NLvoorelkaar. En kijk ook even op onze pagina's veelgestelde vragen en tips. Wellicht dat je daar al antwoord vindt op je vraag.

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Eersel is, buiten de schoolvakanties, iedere maandag, dinsdag en woensdag geopend van 9.30 uur tot 12.00 uur.
We hebben een fijne ruimte in de hal van het gemeentehuis in Eersel, waar je, ook zonder afspraak, van harte welkom bent.

Adresgegevens

Gemeentehuis Eersel
Dijk 15
5521 AW Eersel
Routebeschrijving

Telefoonnummer: 0497-531304.
E-mail: info@eerselvoorelkaar.nl