Direct naar de inhoud van deze pagina

Contact

Wil je meer weten over Eerselvoorelkaar of wil je graag persoonlijk contact en hulp bij het vinden of aanbieden van vrijwilligerswerk? Of misschien heb je vragen over de vrijwilligersverzekering of andere onderwerpen die te maken hebben met vrijwilligerswerk?
Dan kun je natuurlijk terecht bij het team van Eerselvoorelkaar. In het team zitten Loes, Jo, Minie, Hans, Annie en Wil van Steunpunt Vrijwilligerswerk en coƶrdinator Mariƫlle Voermans van gemeente Eersel. Zij helpen je graag verder. Tijdens de carnavalsvakantie is het team vrij. Op maandag 19 februari staan we weer voor je klaar.

Heb je technische vragen over het gebruik van de website, dan kun je ook contact opnemen met de helpdesk van onze partner NLvoorelkaar. De helpdesk is op werkdagen van 9.00 uur tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 088-8000603. Je kunt ook mailen naar info@nlvoorelkaar.nl. Vermeld wel dat je vraag betrekking heeft op de website Eerselvoorelkaar. De helpdesk ondersteunt namelijk verschillende websites die gekoppeld zijn aan NLvoorelkaar. En kijk ook even op onze pagina's veelgestelde vragen en tips. Wellicht dat je daar al antwoord vindt op je vraag.

Team Eerselvoorelkaar

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Eersel is, buiten de schoolvakanties, iedere maandag, dinsdag en woensdag geopend van 9.30 uur tot 12.00 uur.

We hebben een fijne ruimte in de hal van het gemeentehuis in Eersel, waar je, ook zonder afspraak, van harte welkom bent. Loop dus gerust een keer binnen voor een vrijblijvend gesprek!

Adresgegevens

Gemeentehuis Eersel
Dijk 15
5521 AW Eersel
Routebeschrijving

Telefoonnummer: 0497-531304.
E-mail: info@eerselvoorelkaar.nl