Direct naar de inhoud van deze pagina

Contact

Wil je meer weten over Eerselvoorelkaar.nl of heb je liever persoonlijk contact? Dan kun je natuurlijk terecht bij ons team van Eerselvoorelkaar. We helpen je graag! In ons team zitten medewerkers van Steunpunt Vrijwilligerswerk Eersel en de gemeente Eersel. Maar let op: tijdens de zomervakantie is het Steunpunt gesloten.

Team Eerselvoorelkaar Vrijwilligersmarkt

Wil je ons bereiken, dan kun je gebruik maken van het contactformulier hieronder. Door de vakantieperiode kunnen we mails niet altijd direct beantwoorden. Heeft je vraag over de website spoed? Of heb je vragen over onderwerpen als het registreren op de website, je account of het functioneren van de site? Neem dan contact op met de helpdesk van onze partner NLvoorelkaar. De helpdesk is op werkdagen van 9.00 uur tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 088-8000603. Ook tijdens de zomervakantie!
Je kunt ook mailen naar info@nlvoorelkaar.nl. Vermeld wel dat je vraag betrekking heeft op de website Eerselvoorelkaar. De helpdesk ondersteunt namelijk verschillende websites die gekoppeld zijn aan NLvoorelkaar. En kijk ook even op onze pagina's veelgestelde vragen en tips. Wellicht dat je daar al antwoord vindt op je vraag.

Na de schoolvakantie zijn we er natuurlijk weer, en kun je ons telefonisch en per mail bereiken. En binnenlopen bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk kan natuurlijk ook!
Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Eersel is, buiten de schoolvakanties, iedere maandag, dinsdag en woensdag geopend van 9.30 uur tot 12.00 uur.
We hebben een fijne ruimte in de hal van het gemeentehuis in Eersel, waar je, ook zonder afspraak, van harte welkom bent.

Adresgegevens

Gemeentehuis Eersel, Dijk 15, 5521 AW Eersel
Telefoonnummer: 0497-531304.
E-mail: info@eerselvoorelkaar.nl