Direct naar de inhoud van deze pagina

Contact

Wil je meer weten over Eerselvoorelkaar of wil je graag persoonlijk contact en hulp bij het vinden of aanbieden van vrijwilligerswerk? Of misschien heb je vragen over de vrijwilligersverzekering of andere onderwerpen die te maken hebben met vrijwilligerswerk?
Dan kun je natuurlijk terecht bij het team van Steunpunt Vrijwilligerswerk Eerselvoorelkaar.
Vrijwilligers Loes, Jo, Minie, Patrick, Anne, Kiki, Jos en Angèle van het Steunpunt en coördinator Mariëlle Voermans van gemeente Eersel helpen je graag verder.

Koffie

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Eersel is, buiten de schoolvakanties, iedere maandag, dinsdag en woensdag geopend van 9.30 uur tot 12.00 uur. We hebben een fijne ruimte in de hal van het gemeentehuis in Eersel, waar je, ook zonder afspraak, van harte welkom bent. Loop dus gerust een keer binnen voor een kop koffie of thee en een vrijblijvend gesprek!

Heb je technische vragen over het gebruik van de website dan kun je tijdens schoolvakanties, ook contact opnemen met de helpdesk van onze partner NLvoorelkaar.

De helpdesk is op werkdagen van 9.00 uur tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 088-8000603. En je kunt mailen naar info@nlvoorelkaar.nl.
Tip: vermeld dat je vraag betrekking heeft op de website Eerselvoorelkaar. De helpdesk ondersteunt namelijk verschillende websites die gekoppeld zijn aan NLvoorelkaar.

En een andere tip: kijk ook even op onze pagina's veelgestelde vragen en tips. Wellicht dat je daar al antwoord vindt op je vraag.

Adresgegevens

Gemeentehuis Eersel
Dijk 15
5521 AW Eersel
Routebeschrijving

Telefoonnummer: 0497-531304.
E-mail: info@eerselvoorelkaar.nl