Direct naar de inhoud van deze pagina

Activiteiten mantelzorg

De zorg die familieleden voor elkaar hebben is onmisbaar. Door het veranderende overheidsbeleid komen er steeds meer taken bij de mantelzorger te liggen. Gelukkig is er ook aandacht voor de mantelzorger, en wordt hun inzet enorm gewaardeerd. Om mantelzorgers, jong en ouder, te ondersteunen worden er veel activiteiten georganiseerd voor mantelzorgers. Gemeente Eersel werkt hiervoor onder andere samen met het Steunpunt Mantelzorg de Kempen, onderdeel van Wél! Welzijn de Kempen.

Hieronder hebben we deze activiteiten voor je op een rij gezet.

Activiteiten voor jonge mantelzorgers

Wél! Welzijn de Kempen organiseert maandelijks een activiteit voor jonge mantelzorgers om ze even een leuke en ontspannen middag of avond te bieden, maar ook ruimte te geven voor het vertellen van hun verhaal.

jonge mantelzorgers in actie

Meer informatie over deze activiteiten voor jonge mantelzorgers? Neem contact op met Dianne Coolen, dvgisbergen@welzijndekempen.nl of info@welzijndekempen.nl.

Bellen kan ook: 0497-514746.

Zondags Uitje

Misschien ben je mantelzorger van iemand die (beginnend) dementerend is. Daarvoor wijzen we je ook graag op de mogelijkheid om mee te doen met het zogenaamde Zondags Uitje. Informatie daarover tref je op onze activiteitenpagina over dementievriendelijke gemeente Eersel.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wél! Welzijn de Kempen, tel. 0497-514746 of info@welzijndekempen.nl

Meer informatie vind je ook op www.mantelzorgdekempen.nl.

Waar zouden we zijn zonder mantelzorgers