Direct naar de inhoud van deze pagina

Steunpunt Vrijwilligerswerk / Team Eerselvoorelkaar

Bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk Eersel / Team Eerselvoorelkaar kun je terecht met al je vragen over vrijwilligerswerk. Heb je vragen over vrijwilligerswerk in het algemeen, de vrijwilligersverzekering, scholing, stages of subsidiemogelijkheden? Of ben je als maatschappelijke organisatie of vereniging op zoek naar vrijwilligers of stagiaires? Zoek je iemand die voor jou tijdelijk de boodschappen kan doen? Of wil je zelf graag iemand helpen en als vrijwilliger aan de slag?

De medewerkers van het Steunpunt / Team Eerselvoorelkaar helpen je graag, zowel persoonlijk als via de website www.eerselvoorelkaar.nl. Eerselvoorelkaar is het digitale platform voor alle vraag en aanbod naar vrijwilligerswerk, waaronder maatschappelijke stages. De website biedt nog veel meer informatie en mogelijkheden, dus neem gerust een kijkje op de verschillende pagina's.

Eerselvoorelkaar is een initiatief van gemeente Eersel. Het team van Eerselvoorelkaar bestaat uit zes enthousiaste "professionele" vrijwilligers van Steunpunt Vrijwilligerswerk Eersel en wordt aangestuurd door Mariƫlle Voermans, die vanuit de gemeente het team en de website coƶrdineert. De website is tot stand gekomen in samenwerking met GOW Welzijnswerk.

Activiteiten
Steunpunt Vrijwilligerswerk Eersel organiseert in samenwerking met andere organisaties ook geregeld verschillende activiteiten, zoals de Maatschappelijke stages, de vrijwilligersavond, Beursvloer Eersel en Beursvloer Bergeijk - Eersel, de Talentenmarkt en Stagemarkt.

Contact en bereikbaarheid:
Heb je vragen of wil je graag persoonlijk contact met het Steunpunt / Team Eerselvoorelkaar? Neem gerust contact met ons op. Je treft hieronder de openingstijden en onze contactgegevens. Daarnaast kun je ook rechtstreeks via deze website een digitaal formulier invullen, waarna wij contact met je op zullen nemen. Klik daarvoor op deze link.

Openingstijden: maandag, dinsdag en woensdag van 9.30 tot 12.00 uur.
Telefoonnummer: (0497) 531304
E-mail: steunpuntvrijwilligerswerk@eersel.nl / info@eerselvoorelkaar.nl
Bezoekadres: gemeentehuis, Dijk 15 in Eersel.
Tijdens de reguliere schoolvakanties zijn wij gesloten.